Кількість
|
Вартість
|
||
|
Рецепт цього млинця придумав в 1975 році Хуан Аньшунь (黄安顺). Цей Майстер починав свою кар'єру на заводі Менхай, тоді ще не Даї (бренд «Dayi», що в перекладі означає «Загальне благоденство», був запущений трохи пізніше, в 1988-му). Прийшовши туди в 1957 році, він взяв участь у створенні багатьох нині популярних рецептів і, здобуваючи знання і накопичуючи досвід, в 1964-му дослужився до однієї з найбільш статусних посад - провідного технолога, глави відділу ферментації.
Значно пізніше Хуан Аньшунь заснував свою чайну компанію Менхай Бою (Boyou Tea Production Co. Ltd.), яка спеціалізується на мегадорогіх Пу Ерах і далі китайського ринку нікуди не виходить. Мабуть йому вистачає. До речі, рецепт цей він поцупив із собою і тепер в Китаї можна купити 2 види 7592. Один від - Менхай Да Ї, інший - від Хуан Аньшунь. Цікаво було б порівняти.
Вік: 4-5 років.