Кількість
|
Вартість
|
||
|
Гречишний чай з молодого насіння татарської гречихи, що містить практично усі відомі витаміни та мікроелементи, зокрема вітаміни А, В, Е, РР, калій, кальцій, мідь, залізо, алюміній, ванадій, магній, марганець, фосфор, цинк, натрій і хром, а також рутин, клітковину, білок, флавоноїди та антиоксиданти.
Корисні властивості:
1. Активізує роботу імунної системи та підвищує її спротив вірусним і застудним захворюванням;
2. Використовується в китайській медицині як добавка при лікуванні діабету;
3. Ефективно знижує рівень "поганого" холестерину у крові;
4. Укріплює стінки судин і знижує артеріальний тиск;
5. Прискорює метаболізм, сприяє зниженню ваги;
6. Володає антибактеріальними та протизапальними властивостями;
7. Знижує втому завдяки високому вмісту вітамінів группи B, стимулює розумову активність;
8. Володіє хорошим пронабряковим эфектом, виводить надлишкову рідину з організму;
9. Завдяки високому вмісту клітковини поліпшує функцію ЖКТ;
Як готувати:
1. Засипте у скляний або керамічний посуд 1 чайну ложку зерен;
2. Залийте гарячою водою t 90С (не окропом);
3. Запарюйте 5 хв., закривши кришкою;
4. Насолоджуйтесь золотавим солодким настоєм з нотами смаженого насіння та вівсяного печива;
5. Одні й ті самі зерна можна заваривати до трьох разів, кожного разу збільшуючи тривалість процедури. Заварені зерна потім можна з'їсти, добре їх розжувавши - в них міститься клітковина, білок і корисні мікроелементи.