Кількість
|
Вартість
|
||
|
Какао-нібси – це суперфуд, який має дуже широке коло споживання та використання.
Їх легко додавати до сніданків та до будь-якої їжі та напоїв, що відносяться до здорового харчування. Крім того, це дуже смачний та корисний снек.
Науково доведена користь какао-нібсів полягає в тому, що це природній антиоксидант, який стимулює роботу мозку, серцевих судин і при цьому бадьорить та заряджає енергією.
На додачу до своїх корисних переваг нібси мають приємну ароматику, шоколадний смак та хрустку текстуру. Тому сьогодні вони є трендовим інгредієнтом для крафтових кондитерів, пекарів, виробників сухих сніданків, фітнес-батончиків та морозива. А теруарне походження надає додаткові можливості для креативу та маркетингу. Ну і звичайно крафтити bean-to-bar шоколади з унікальними смаками починають саме з какао-бобів чи нібсів.
Вілла Ріва вирізняється насиченими тропічними нотами, кремовою текстурою та ніжною кислотністю, які досягаються завдяки повільній сонячній сушці добре ферментованих какао-бобів на протязі 7 – 10 днів.
Ферментація відбувається на протязі 6 діб в трирівневих дерев’яних ящиках наступними етапами: верхній рівень – 24 години, середній рівень – 96 годин, нижній рівень – 24 години.