Кількість
|
Вартість
|
||
|
МЕЛЕНІ КАКАО-БОБИ – це наша новітня унікальна розробка. На відміну від какао-порошку, який мелеться після віджимання частини какао-масла з тертого та проходить багато виробничих етапів, ми мелемо какао-боби як вони є – тобто без віджимання з них какао-масла та без промислової обробки!
ВІЛЛА РІВА вирізняється насиченими тропічними нотами, кремовою текстурою та ніжною кислотністю, які досягаються завдяки повільній сонячній сушці добре ферментованих какао-бобів на протязі 7 – 10 днів.
Ферментація відбувається на протязі 6 діб в трирівневих дерев’яних ящиках наступними етапами: верхній рівень – 24 години, середній рівень – 96 годин, нижній рівень – 24 години.