Кількість
|
Вартість
|
||
|
Лапачо - чайний напій, що готують з кори поширеного в Південній Америці мурашиного дерева. Інколи його ще називають "чаєм інків". Надзвичайно популярний в країнах Південної Америки лапачо не містить кофеїна, багатий на вітаміни та мінерала, зокрема містить залізо, кальцій, магній, марганець, йод, бор і барій.
Корисні властивості:
1. Вважається ефективним при анемії, підвищеному кров'яному тиску, поганому кровообігу, стимулює утворення еритроцитів.
2. Володіє проносним ефектом.
3. Є чудовим антисептиком, справляє протизапальну та протигрибкову дію.
4. Зміцнює імунну систему, володіє потужними антимікробними властивостями.
5. Використовується в лікуванні малярії, застуди, грипа та інших вірусних респіраторних інфекцій. Зовнішньо кора лапачо застосовувалась при опіках та грибкових ураженнях шкіри.